Cum returnez?

Poți returna un produs în 14 zile de la primirea acestuia, din orice motiv, câtă vreme acesta nu are urme de uzură și are toate părțile componente. Conform OUG nr.34/2014 ne rezervăm dreptul de a nu înapoia întreaga sumă plătită pentru produs dacă prin folosință (produsul având urme de uzură) ori manipulare defectuoasă (prin zgârieturi, lovituri, șocuri mecanice) ori pierdere de părți componente s-a diminuat valoarea acestuia ori dacă lipsește ambalajul original sau părți ale pachetului inițial – accesorii, certificat de garanție, manual de instrucțiuni, etichete etc. În aceste cazuri vom reevalua valoric produsul și vei primi doar valoarea pe care o au în starea lor actuală.

Pași pentru retur:

  1. Completezi formularul de retur de pe site și ne dai toate datele solicitate (foarte important să ne trimiți și contul bancar unde dorești să îți rambursăm suma plătită pentru produs).
  2. Ambalezi corespunzător produsul pentru retur (preferabil în ambalajele în care l-ai primit, adăugând toate părțile componente, accesorii și documente care au fost atașate coletului)
  3. Noi îți trimitem curierul care va ridica coletul.
  4. Verificăm starea produsului returnat și îți rambursăm banii

IMPORTANT: nu acceptăm retururi cu plată ramburs ori trimise prin alți curieri decât cei comandați de către noi. Coletele trebuie verificate înainte de a-ți returna banii.

Înainte de livrarea produselor comandate acestea se verifică de către Vânzător, însă există posibilitatea ca pe transport, din cauza unei manipulări defectuoase, produsele să sufere prejudicii. În acest caz te rugăm să ne contactezi în primele 3 zile de la primirea coletului prin formularul de contact sau prin e-mail rainbowtoys.ro și să ne trimiți poze cu starea coletului și a produselor la primire. Dacă se adeverește că produsul a ajuns la tine în această stare poți returna produsul fără nici un cost și vei primi alt produs identic în loc, ori toți banii înapoi dacă produsul nu se mai află în stoc.  

Primesc garanție pentru produse?

Da. Toate produsele beneficiază de 24 de luni de garanție pentru persoanele fizice, respectiv 12 luni pentru persoanele juridice, conform legii.

Garanția se acordă pentru defecte ale produsului care au legătură cu calitatea acestuia, defecțiuni care s-au produs în condițiile în care a fost folosit corespunzător instrucțiunilor. Utilizarea necorespunzătoare duce la pierderea garanției.

Cum beneficiez de garanție?

Ne contactezi prin intermediul formularului de contact, ambalezi corespunzător produsul (nu este necesar ambalajul original), iar noi îți trimitem un curier pentru a prelua coletul. Dacă defecțiunea poate fi reparată ți-l vom trimite înapoi reparat, dacă nu îl vom înlocui cu unul nou identic sau îți returnăm banii pe produs.

Conform OUG nr. 34/2014 ne asumăm să îți returnăm produsul reparat, un produs nou ori suma aferentă în termen de 15 zile de la primirea acestuia de către noi.