Datele solicitate

Conform cerințelor Regulamentului General pentru Protecția Datelor (GDPR – General Data Protection Regulation (EU) 2016/679 pentru prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, rainbowtoys.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați.

Site-ul rainbowtoys.ro este operat de societatea INPSIHO TRAINING&HEALING SRL, cu sediul in Horia, Str. Al. Averescu nr.56, Jud Arad, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J2/1969/17.10.2022

Rainbowtoys.ro este un Operator al datelor cu caracter personal pe care dvs. ni le transmiteți.

De ce avem nevoie de date

Avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru a vă putea furniza Serviciile, cu următoarele scopuri:

  • Pentru prelucrarea comenzii și furnizarea produselor și serviciilor dorite, inclusiv a garanției;
  • Pentru evaluarea produselor și serviciilor pe care vi le furnizăm;
  • Pentru administrarea site-ului
  • Pentru analiza și îmbunătățirea site-ului, a ofertei comerciale și a publicității pe care o desfășurăm;
  • Pentru a vă oferi posibilitatea de a participa la concursuri, promoții;
  • Pentru a vă transmite mesaje non-comerciale sau de tip administrativ;
  • Pentru a vă transmite oferte, promoții, mesaje publicitare și de marketing privind activitatea rainbowtoys.ro, în cazul în care v-ați exprimat acordul în acest sens.

Ce vom face cu datele

Datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate la sediul societății. Găzduirea și stocarea datelor dvs. au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dvs. cu caracter personal altor companii cu care ne aflăm în relații de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidențialitate din partea acestora și numai în scopurile menționate în acest document.

Vom dezvălui informații dacă acest lucru este justificat în scopul de a ne proteja împotriva fraudelor, a ne apăra drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil să fie necesar să dezvăluim informațiile dvs. pentru a ne conforma obligației legale de a răspunde la cererile legale ale autorităților. Datele dvs. cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci când considerăm, cu bună credință, că avem obligația de a face acest lucru în conformitate cu legea.

Cât timp păstrăm datele

Vom stoca informațiile dvs. atât timp cât ni se cere prin lege (de exemplu, pentru oferirea de garanție persoanelor fizice avem nevoie de date 2 ani de zile, facturile vor fi păstrate 10 ani etc.). Dacă nu există nicio cerință legală, le vom stoca doar atât timp cât este necesar pentru a vă putea oferi serviciile noastre. Pe baza unei solicitări trimise către rainbowtoys.ro prin e-mail la adresa contact@rainbowtoys.ro sau utilizand formularul de contact de pe site, ne puteți solicita ștergerea sau anonimizarea datelor. Menționăm că dacă ștergem datele înainte de expirarea garanției comerciale pentru produsele cumpărate veți pierde garanția aferentă acestora.

Orice date cu caracter personal pe care le deținem în scop de marketing le vom păstra până în momentul în care ne anunțați că nu mai doriți să primiți aceste informări.

Care sunt drepturile dvs.

În cazul în care considerați că orice date cu caracter personal ale dvs. pe care noi le deținem sunt incorecte sau incomplete, aveti posibilitatea să solicitați consultarea, rectificarea sau ștergerea acestor informații. Ne puteți contacta în acest sens prin e-mail la adresa contact@rainbowtoys.ro sau prin formularul de contact de pe site.

În cazul în care doriți să reclamați modul în care am gestionat datele dvs., vă rugăm să ne contactați pe e-mail la adresa contact@rainbowtoys.ro sau prin intermediul formularului de contact. Vom analiza reclamația dvs. și vom colabora cu dvs. pentru rezolvarea problemelor.